Forside Peters historie Peters have Malerier Video Kontakt


peterspladsen.dk

Kontakt

Hvis du ønsker at støtte bevarelsen af Peterspladsen, dyrene og historien om Peter Jensen, kan du blive medlem af Aktivitetshuset Solhjem, der står for at vedligeholde pladsen og dyrene - dette koster kun 100 kr/årligt.

Tidligere medlemmer af Foreningen Peterspladsens Venner, der fortsat ønsker at støtte bevarelsen af dyrene kan med fordel skifte deres medlemsskab til Aktivitetshuset Solhjem.

Man kan blive medlem(100 kr/årligt) eller blive sponsor for Aktivitetshuset Solhjem, ved at sende mail med dine oplysninger til info@solhjem.dk, eller du kan gå ind på www.solhjem.dk og klik på "Bliv medlem" eller klik på "Bliv sponsor" og udfyld oplysningerne her.
Du kan også overføre beløb via Mobile Pay til kasserer Kim Nygaard Hansen på tlf. 29898155.

Der er i dag ca 220 medlemmer i Aktivitetshuset Solhjem.

Aktivitetshuset Solhjem
Præstevænget 1, 9800 Hjørring
Tlf: 29898155
Email: info@solhjem.dk
Web: www.solhjem.dk

Ved Aktivitetshuset Solhjem og på Peterspladsen er opstillet informationstavler med information om huset og pladsen, og der er mulighed for at parkere, hvis du vil trave en tur i området. Det vidunderlige område Præstegårdsbakkerne ligger f.eks. lige nord for Peterspladsen.

I åbningstiderne kan du låne et toilet i Aktivitetshuset og her kan du aflevere dit affald. Du kan også her finde mere information om oplevelser i området. Aktivitetshuset blev etableret 2015 af lokale beboere. Huset, som drives af frivillige, er et tidligere plejehjem. Der er mange aktiviteter i huset bl.a. husflidsforening, cykelklub, kafferisteri og bryglaug. Huset fremtræder i dag velholdt og rummer også værelser, og stue og værelser kan lejes til en beskeden pris.

Aktivitetshuset Solhjem har stået for udvikling af hjemmesiden.Peterspladsen med Aktivitetshuset Solhjem i baggrunden. Foto Daniel Bylund 2020